Nyhet

120 Days til Roskilde

Årets første norske Roskilde-band er på plass - 120 Days er klare for den danske festivalgiganten.

120 Days kom tilbake med sitt andre album i 2011, fem år etter debutalbumet. Albumet ble belønnet med fem stjerner her på huset, og ble generelt svært godt mottatt. Nå er bandet bekreftet som det aller første norske bandet til Roskilde 2012. 

Roskilde-bookingmann Stefan Gejsing forklarer i en pressemelding idag hvorfor 120 Days var et naturlig valg for festivalen:

– «De er et norsk band med en stor internasjonal fanbase, blant annet i Danmark. De er aktuelle med ny plate og har alltid prestert fantastiske konserter. Norge har en lang tradisjon for elektronisk musikk og 120 Days er en av de beste i Norge i dag. Jeg vet at deres show blir spesielt og fylt av overraskelser, også for folk som har sett dem live før.»


Det var i forrige uke at WiMP annonserte samarbeidet med Roskilde. Samarbeidet innebærer «at WiMP får sin egen Roskilde-side, hvor du vil finne musikk fra de artistene som skal spille på årets festival, spillelister laget av Roskilde-aktuelle artister, spillelister på grunnlag av årets program, anbefalinger fra både WiMP og Roskildes musikkgruppe, tilbakeblikk, konkurranser, intervjuer med Roskilde-aktuelle band og mye mer.»

ANNONCE