Nyhet

Honningbarna gir bor låt

Sørlandsbandet startet en lengre europaturné i helgen, og feirer det med å gi bort den sprell ferske låten «Offerdans» til sine fans. Last ned låten og se videoen her!

Honningbarna har brukt våren og sommeren på å skrive nytt materiale og på å spille konserter både i innland og utland. Siden debutkonserten på Blå i 2010 har bandet etter sigende spilt over 180 konserter, i land som Sverige, Danmark, Island, Irland, Skottland, Tyskland og Nederland.

Nå har bandet lagt ut på nok en turné, og denne gangen fører reisen dem til land som Nederland, England, Skottland og Irland. Turnéen begynte i Nijmegen i Nederland på lørdag, og i kveld spiller de på The Black Heart i London, som den første av deres to konserter i den engelske hovedstaden. Turnéen avsluttes på The Windmill i Brixton den 24. november.

Bandet har også tilbragt tid i studio, hvor de har jobbet sammen med den svenske ringreven Peller Gunnerfeldt, som har produsert band som Refused, albumaktuelle Mando Diao og Moneybrother og The Hives, som også er kjent for sin rolle som gitarist i Luleå-hardcorebandet Fireside. Vokalist Valberg er full av lovord for den svenske produsenten.


– Vi har pleid å kvie oss litt for hele studiogreiene, siden vi synes Honningbarna heller handler om livekonserter enn innspillinger. Men når vi har fått med en så aldeles dyktig fyr som Pelle, virker det hele ganske lovende. Pelle har produsert to av de egentlig ganske få bandene vi alle liker i Honningbarna – Ghost of a Thousand og heltene i The Hives. Vi har hatt tid til å skrive ei plate nesten ferdig også allerede innimellom alle konsertene, så nå gleder vi oss bare, uttalte bandets vokalist, Edvard Valberg, i et presseskriv. Det kommende albumet ventes å nå plateforretningene i mars.

På fredag premierte bandet låten «Offerdans», som fungerer som en smakebit på det kommende albumet. Låten kan tilegnes – helt gratis og lovlig – ved å ta turen innom Honningbarnas hjemmeside. Pussig nok deler låten navn med b-siden på Casiokids' ferskeste singel, «Skip i Natten».

Bandet har også lagd en video til låten, hvor man får et lite innblikk i bandets indre dynamikk og livet på turné. Sjekk den ut her:  


ANNONCE