Nyhet

Hissig gratissamling

Plateselskapet The Perfect Hoax står for noe av det hissigste som kommer fra Trondheim i disse dager - nå byr de på en gratis sampler med noe av det beste av det som har kommet så langt i år, pluss noe av det som er på vei.

Trondheimsbaserte The Perfect Hoax har stått bak en rekke hissige utgivelser siden oppstarten i 2008, blant annet av band som Like Rats From A Sinking Ship, Miksha og Barren Womb - og på andre siden av hissig-skalaen finner vi navn som Sacred Harp. 2012 er et travelt år for det hardtarbeidende labelet, og nå har de samlet noe av det beste av det som har kommet til nå, i tillegg til noen smakebiter på det som er rundt hjørnet.

Det handler om hardcore, punk, grindcore, rock og metall hos The Perfect Hoax. På sampleren finner man spennende navn som Barren Womb, Forræderi, Moffarammes (bildet) og Endolith. De to førstnevnte slapp tidligere i år en splittsingel, en utgivelse GAFFAs anmelder mente følgende om:

– Fellesnevneren for Barren Womb og Forræderi er intens og øresprengende grindcore. Skiven er likevel noe for enhver smak. Barren Wombs to bidrag, «Double Mono» og «Vietnamsos», representerer det man kan kalle en mer tilgjengelig, minimalistisk innfallsvinkel til sjangren.


Her følger Barren Womb opp knalltittelen «Vietnamsos» med nok et gullkorn, nemlig «I Have A Hobbit To Support». Særdeles tidsriktig med andre ord, og i sann grindcorestil med hele låten unnagjort på 40 sekunder. Helt ferske spor fra Hell Hell Hell, Disko Violente og Dekstra Large finner man også på sampleren, og i tillegg dukker mer eller mindre halvkjente navn som Jabba The Butt og H!DE opp, som begge har sluppet plater i løpet av 2012.

Last ned hele samplere gratis her. Eller hør låtene og last ned favorittene enkeltvis her:

Summer Sampler 2012 by The Perfect Hoax


ANNONCE