Nyhet

Norsk hardcoreband med amerikansk platekontrakt

Trønderske Barren Womb slipper album, med Bob Dylan-inspirert tittel, i mars. Hør første låt allerede nå!

Den trønderske hardcoreduoen Barren Womb har signert med Seattle-labelen Spartan Records. Og amerikanerne vil dermed stå for lanseringen av det kommende albumet, The Sun's Not Yellow, It's Chicken, hvis tittel er basert på en tekstlinje fra Bob Dylans Tombstone Blues.

The Sun's Not Yellow, It's Chicken har fått lanseringsdato 11. mars, og vil bli tilgjengelig både digital og som en svært limitert vinylutgivelse. Det blir også duoens første fullengder, etter en rekke EP-er og en splitt-utgivelse med Foræderi, som vi skrev om for to år siden:

"Barren Wombs to bidrag, Double Mono og Vietnamsos, representerer det man kan kalle en mer tilgjengelig, minimalistisk innfallsvinkel til sjangeren. Spesielt låten Double Mono bærer sterkt preg av både black metal og hardcore, og tilbyr også noen rent melodiske, avslappende partier."

Resten av anmeldelsen kan du lese her.

Selv om skiven ikke slippes før om en drøy måned, kan du allerede nå sjekke ut åpningssporet, Kill Hicks, som hadde premiere på det amerikanske nettstedet Brooklyn Vegan i går.

ANNONCE