Nyhet

Revestreker fra The Walkmen

Kritikerfavorittene The Walkmen klargjør himmelsk nytt album, og annonserer et celebert samarbeid som vil være å finne på den kommende utgivelsen.

The Walkmen har siden sitt andre album, 2004s «Bows + Arrows», sikret seg en plass i så å si alle indiebankende hjerter, og etter dette har bandet vært gavmilde med utgivelser. Sist gang var det med «Lisbon» i 2010, og nå har bandet sitt syvende album klart. «Heaven» skal slippes 4. juni, og det er ifølge Billboard et band som har vært opptatt av selvinnsikt som har gått i studio denne gangen.

Det er i år ti år siden debuten, og med syv album på ti år er det i alle fall ingenting å si på produktiviteten til New York-bandet. Og med annonseringen av det nye albumet, forteller de også at de har fått med seg en celeber gjest.

Som korist har The Walkmen nemlig fått med seg ingen ringere enn Fleet Foxes-sjef Robin Pecknold. Produsent på albumet er også Phil Ek, som tidligere blant annet har jobbet med nettopp Fleet Foxes. Han har også navn som Built To Spill, The Shins og Band Of Horses på samvittigheten.

Til sommeren legger The Walkmen ut på turné i USA som oppvarming for Florence & The Machine. Det er foreløpig bare én europeisk dato på programmet, og det er Englands Green Man Festival. Hullene i turnéprogrammet i skrivende stund tilsier imidlertid at det er åpent for at flere festivaler kan få besøk.

Mens vi venter på nye lyder fra indieheltene kan «The Rat» fra gjennombruddet i 2004 gjøre nytten:

ANNONCE