Nyhet

Siste runde med Rumble In Rhodos og Ungdomskulen

Denne helgen avslutter Rumble In Rhodos og Ungdomskulen turnéen de har gjort sammen de siste ukene. GAFFA har snakket med Rumble In Rhodos før siste innspurt.

Rumble In Rhodos slapp i april sitt tredje album, «Signs Of Fervent Devotion», mens Ungdomskulen er aktuelle med sitt prosjekt, «Gimme Ten», i disse dager. Disse to tingene gjorde at de to tidligere i høst la ut på en omfattende turné her til lands, og denne turnéen avsluttes denne helgen med konserter i Oslo og Tønsberg. Det er ikke uten vemod at turnéen er ved veis ende, det blir tydelig i et intervju GAFFA har gjort med Rumble In Rhodos-vokalist, Thomas Bratlie.

- Jeg kommer til å savne de gutta og vil merke et stort tomrom når turnéen tar slutt til helgen, sier Bratlie om Ungdomskulen. Jeg synes denne komboen er det beste landet har å by på i år. Musikalsk får du to veldig forskjellige band som lett kan appellere til samme målgruppe.

For alle i Oslo er det Parkteatret som er åsted for kveldens konsert, og imorgen er det Total i Tønsberg som skal få sin dose av denne kraftkombinasjonen.


Les hele intervjuet med Rumble In Rhodos her.

ANNONCE