Nyhet

Rumble In Rhodos med eksklusiv utgivelse

Bandet bak en av GAFFAs favorittplater fra 2011 var ikke helt ferdig med året - Rumble In Rhodos avslutter med å slippe singelen «Carve Visage» på vinyl.

Nylig kunne Rumble In Rhodos få en av de mest optimale bekreftelsene på at de har gjort noe riktig i året som har gått - nemlig en Spellemannsnominasjon. 14. januar 2012 kan de stikke av med en pris for årets rockeplate med sitt tredje album, «Signs Of Fervent Devotion».

Dette albumet kan også smykke seg med en lekker 8. plass i vår egen kåring av årets beste album, noe som også gjør den til årets beste norske album hos oss. Kun Rumble In Rhodos og Lars Vaular fikk plass på denne listen av norske artister.

Helt slutt var det imidlertid ikke for Rumble In Rhodos heller, for nå har de også sluppet en eksklusiv vinylutgave av singelen «Carve Visage». På den ene siden finner vi originalversjonen av låten, mens på den andre siden har Center Of The Universe fått herje fritt med den og laget en helt unik dub-remiks av låten.

Musikkvideoen er også inkludert i utgivelsen, og ligger på en DVD. Gikk du glipp av videoen, er den også i aller høyeste grad verdt en titt med én gang:

ANNONCE