Nyhet

Pstereos fem første på plass

De fem første bookingene til Pstereo i Trondheim er nå på plass.

To spennende utenlandske navn og tre fra hjemlige trakter er det Pstereo byr på når de slipper sine første artister idag. Dubstep/elektronika-artisten Rustie fra Skottland og indierockbandet Driver Drive Faster fra England er de to første utenlandske bidragene.

For noen uker siden varslet Raga Rockers at de skulle legge ut på sin siste turné til sommeren, og nå er det altså klart at Pstereo blir et av stoppene på avskjedsturnéen.

I tillegg er stjerneskuddene Jonas Alaska og Team Me på plass. Begge har sluppet to av de mest kritikerroste norske albumene på lang tid, og tar turen innom Pstereo på det som ligger an til å bli en hektisk festivalsommer for begge to.


Festivalstemningen begynner med andre ord for alvor å sige inn på kontoret til Pstereo, noe pressemeldingen understreker:

«Allerede før snø, frost og fjordvind for alvor har rukket å feste grepet om Marinen, dras pumpene i gang for å varme opp Norges vakreste festivalområde til sjette utgave av Pstereo. Fredag 02.12 slippes de fem første navnene til sommerens festival: Britiske Rustie og Driver Drive Faster har gjort furore med nyskapende og meget spennende debutalbum innen henholdsvis dubstep og indierock, mens fra hjemlige trakter feirer Raga Rockers 30 år med en aller siste rockefest på Marinen, og årets to store pop-platedebutanter Jonas Alaska og Team Me sikrer en dose av ny, norsk musikk på sitt beste.»

Billetter er i salg nå via Billettservice.


ANNONCE