Nyhet

Robert Smith om The Cures fremtid: "Da legger vi ned"

The Cure planlegger å legge ut på en verdensturné i 2025, i forbindelse med deres 50-årsjubileum. I mellomtiden avslører Robert Smith at bandet snart vil gi ut nytt materiale og at en tredje plate er under arbeid – og at slutten kan være nær.

The Cure planlegger å legge ut på en omfattende verdensturné i 2025, som kan sammenfalle med bandets 50-årsjubileum. Dette avslørte frontmann Robert Smith i et nylig publisert intervju på bandets nettside. I intervjuet forteller han også om arbeidet med bandets fjortende album, Songs Of A Lost World, samt ytterligere to albumprosjekter.

For å feire utgivelsen av Songs Of A Lost World vil bandet opptre i London ved to anledninger. 30. oktober spiller de for BBC Radio 2 og 1. november holder de en intim releasekonsert på Troxy. Det er imidlertid ikke annonsert flere turnédatoer for øyeblikket.

I intervjuet, som ble gjort sammen med Matt Everitt, deler Smith bandets fremtidsplaner. Han avslører at nok et nytt album nesten er ferdig og at en tredje plate er under arbeid. Planen er å fullføre ett av disse albumene før de drar på turné igjen neste år.


Vi starter opp igjen neste år. Jeg må fullføre det andre albumet. Vi tenkte på å spille festival neste år, men jeg bestemte meg for at vi ikke skulle spille noe i løpet av sommeren. Neste gang vi står på scenen blir høsten 2025, sier Smith.

Smith fortsetter med å forklare at bandet sannsynligvis vil spille regelmessig frem til neste store jubileum i 2029.

– Jeg fyller 70 år i 2029, og da er det 50-årsjubileum for det første Cure-albumet. Det er slutten, den virkelige slutten. Hvis jeg lever så lenge, er det slutten.


LES OGSÅ: The Cure tilbake med ny singel - første på 16 år

ANNONCE