Nyhet

PSTEREO 2024: SYV NYE ARTISTER PÅ PLAKATEN

I dag annonserte Trondheimsfestivalen et bredt utvalg nye artister å friste med på plakaten!

"Festivalsommeren står for døren, og vi er stolte over å presentere et deilig artistslipp fylt med musikalsk mangfold, internasjonalt renommé, og en perfekt balanse av nye og etablerte talenter." Skriver Pstereo i presseskrivet sitt.

Birdy

Med over 5 milliarder streams (!) og en fanbase som strekker seg over hele verden, stiller Birdy opp med en imponerende portefølje av giganthits og status som popveteran allerede i en alder av 27. Om dagen er hun aktuell med det nye albumet Portraits, en musikalsk energibombe man kan glede seg til å oppleve live på Marinen :-)

The Impossible Green


Blant de lokale talentene finner vi The Impossible Green, kjent som "Trondheims beste band" av Adresseavisa. Bandet sjarmerer og smelter hjerter hvor enn de opptrer med sin nedpå og jordnære Americana-pop-n-roll, og er klare for å fortrylle publikum med sitt nyeste album In Technicolor (Ute i morgen!). Deres energiske liveopptredener er viden kjent i Trondheim og det er sannelig på tide at de tar det med til Marinen og Pstereo!

Veslemøy Narvesen 

Jazztalentet Veslemøy Narvesen, en annen lysende stjerne, tar jazzscenen med storm nå for tida. Med debutalbumet We Don't Imagine Anymore har hun mottatt strålende kritikker for sin unike blanding av jazz og pop. Etter to konserter på Trondheim Calling som begge resulterte i full sal, med dobbelt så mange ventende utenfor i køen, er Veslemøy garantert et navn å se opp for.


Anna Lille

Anna Lille bringer ung indie pop-energi til festivalen, med tekster og melodier som har fanget både norsk presse og radios oppmerksomhet. Med sin særegne singer-songwriter- stil og gitar-klimpring så lover det godt for noen fine sommer-øyeblikk. 

Hannah Storm

Hannah Storm, som har etablert seg som en artist å følge med på etter å ha jobbet profilerte navn som som Sondre Lerche, Matias Tellez, Askjell og Vetle Junker, lover også å levere en minneverdig opptreden med sin blendende vokal og låtskrivertalent.


Bo Milli

Bo Milli er et av Norges mest spennende navn på indierockscenen, og leverer riff og hooks på så en velsmurt måte at man skulle tro hun og bandet aldri har gjort annet. Etter en spennende debut-EP blir det herlig å endelig oppleve bergenseren på Marinen!

Lille Venn


Den intense liveopplevelsen Lille Venn runder av dette utvalget med pop-punk som er så vilt fengende at det er vanskelig å stå stille. Etter et år fullt av nominasjoner, bransjefestival-gigs og utenlandsspilling blir det deilig å møte hva GAFFA på nyåret beskrev som "Norges Hayley Wiliiams"<3

"- Vi er supergira på dette utvalget av artister, og er klare for en festivalopplevelse av de sjeldne. Fra internasjonale stjerner til lokale helter blir dette en feiring av fet musikk i mange former. Sett av datoene og bli med oss for en musikalsk reise som både inspirerer og underholder", sier Bård Flikke, festivalsjef for Pstereo.

Programmet begynner å se ganske fullt ut, men det er fortsatt noen skikkelige godbiter på lur som vil slippes i løpet av våren og forsommeren.

ANNONCE