Nyhet

Pixies-bassist Paz Lenchantin forlater bandet

For å erstatte Paz Lenchantin har Pixies rekruttert Emma Richardson, tidligere medlem av det britiske rockebandet Band Of Skulls.

Paz Lenchantin begynte i Pixies i 2014, og erstattet bassist Kim Shattuck. Hun dukket deretter opp på tre Pixies-album: 2016s Head Carrier, 2019s Beneath The Eyrie og 2022s Doggerel.

"Lenchantin har forlatt bandet for å fokusere på sine egne prosjekter. Vi er takknemlige for Paz sine bidrag og ønsker henne alt godt i fremtiden," skrev bandet i en uttalelse.

I en uttalelse til Rolling Stone sier Lenchantin at hennes avgang er "litt av en overraskelse for meg som det er for mange. Men det virker som de har en solid plan på plass som igjen har tillatt meg å gå videre til nye prosjekter som jeg er spent på."


For å erstatte Lenchantin har Pixies rekruttert Emma Richardson, tidligere medlem av det britiske rockebandet Band Of Skulls. Richardson vil debutere når Pixies begynner sin 2024-turné i Dublin, Irland 8. mars.

Pixies har en omfattende turné planlagt i hele 2024. I tillegg til tidlig vårturné i Storbritannia og Europa, starter de en felles turné med Modest Mouse i Nord-Amerika i slutten av mai, og de åpner for Pearl Jam i Australia i november.

ANNONCE