Nyhet

For et halvt år siden ble han sparket ut fra Slipknot. Nå har han blitt medlem av et annet stort band band

Den amerikanske trommeslageren slutter seg til bandet, som han har vært fan av i årevis

Tidligere Slipknot-trommeslager Jay Weinberg har avslørt at han ønsker å være en del av Suicidal Tendencies i nær fremtid. Det kommer bare et halvt år etter at Slipknot annonserte at de ønsket å skille seg fra Weinberg for å følge nye kreative veier.

Oppsigelsen av Weinberg i november skjedde umiddelbart etter at keyboardspiller Craig Jones hadde valgt å slutte i bandet. Weinberg annonserer sin nye jobb på Instagram med ordene «You can't bring me down».

I innlegget forteller Weinberg at han har sett på Suicidal Tendencies i mange år og også har blitt nær venn med medlemmene, ettersom de har vært på verdensturné sammen. Weinberg beskriver også hvordan Suicidal Tendencies har vært en stor inspirasjon for ham siden han ble forelsket i punk og metal.


 


På Slipknots egen Instagram skrev de om avskjed med Weinberg tilbake i november:

"Vi ønsker å takke Jay Weinberg for hans dedikasjon og lidenskap gjennom årene. Ingen kan noensinne erstatte Joey Jordisons originale lyd, stil eller energi, men Jay gjorde Joeys del og bidro til de tre siste albumene, og vi - bandet - og fansen setter pris på."

Weinberg ble med Slipknot like før utgivelsen av bandets 2014-album The Grey Chapter. Weinberg erstattet den originale trommeslageren Joey Jordison, som forlot bandet for mer enn ti år siden og døde i '21 i en alder av bare 46 år.


 

ANNONCE