Nyhet

AURORA KUNNGJØR ALBUM OG TURNÉ

Aurora har kunngjort at hennes fjerde studioalbum What Happened To The Heart? vil bli utgitt den 7. juni. Samtidig har hun avslørt planer om en headliner-turné i Storbritannia og Europa i september og oktober 2024, inkludert en kveld på Royal Albert Hall i London den 2. oktober.

I april 2022 leste AURORA et brev som endret livet hennes. Det var medforfattet av urfolkaktivister, med tittelen "We are the earth", og oppfordret til en revolusjon: en kollektiv respons på global oppvarming - for å "heal the land". De beskrev sin tilknytning til jorden "gjennom hjertene våre", og jorden som "hjertet som pulserer inni oss". Brevet fikk henne til å stille seg spørsmålet: hva skjedde med hjertet? Og så begynte den 27 år gamle norske alternativ-pop-superstjernen å studere bøker om menneskets anatomi, med ønske om å forstå når og hvorfor vestlig kultur mistet kontakten med det dypere formålet med vårt viktigste organ.

LES OGSÅ: LOVORD: Er det i det hele tatt mulig for meg å anmelde det her, Aurora?

Albumet tar lytterne med på en reise fra svakhet til styrke, fra selvdestruksjon til selvhealing, og utforsker tapet av åndelig tilknytning i det moderne samfunnet. Aurora beskriver den etterlengtede utgivelsen som sitt mest personlige og katarsiske album noensinne, hvor hun stiller spørsmål ved hva som har skjedd med hjertet i en verden korrupt av penger, makt og egoisme.


Albumet er innspilt mellom Norge, Tyskland, London og Los Angeles, hvor samarbeidspartnere som blant annet Ane Brun, Matias Tellez (girl in red, Maisie Peters) Tom Rowlands fra The Chemical Brothers og Chris Greatti (Yungblud, Blink-182, Pusse Riot) har bidratt til å legge dybde og dimensjon til Auroras introspektive reise.

Med over en million solgte album og 2,6 milliarder streams, samt en kommende turné og opptreden på Glastonbury-festivalen kommende sommer, Europa/UK-turné og en egen konsert på selveste Royal Albert Hall i London kommende Oktober, peker alt mot at dette kan bli den mest spennende tiden for Aurora så langt. 

ANNONCE