Nyhet

Nye diss-spor i feiden mellom Kendrick og Drake

Kendrick Lamar anklager Drake for pedofili og Drake responderer med samme mynt.

Den ferskestore beefen mellom de største i rapsjangeren er i full gang. Det som i utgangspunktet var en kamp mellom tre: Drake, Kendrick Lamar og J.Cole, er nå redusert til to, ettersom sistnevnte sakte har rygget ut av rommet.

LES OGSÅ: J. COLE OG KENDRICK LAMAR -BEEF: J.Cole tar en 180 og pisser på eget disstrack

GAFFA har tidligere skrevet om diss-sporene som har blitt publisert fra begge sider og som har handlet mye om hvem som egentlig er den største av Drake, Kendrick og J. Cole. Forrige uke droppet Kendrick den seks minutter lange "Euphoria", et nikk til Drakes co-produserte serie med samme navn. Der anklaget han den kanadiske artisten for å være tiltrukket av unge jenter, blant annet viser han til Drakes vennskap med den 20 år gamle skuespilleren Millie Bobby Brown og anklager ham for pedofili.

Deretter ga Kendrick Lamar ut to nye singler: "Meet The Grahams" og "Not Like Us", den første er en direkte melding til sønnen Adonis Graham og Drakes foreldre med tekster som "You raised a horrible f**ing person, the nerve on you Dennis". Her hevder rapperen også at Drake gjemmer et annet barn.


Drake svarte søndag med "The Heart Part 6", en referanse til Compton-rapperens tidligere singel med samme navn, der han forsvarer seg mot alle anklagene. Han mener blant annet at han aldri har vært sammen med mindreårige jenter og at han er alt for kjent til å kunne slippe unna med noe sånt. Han mener også at anklagene er et resultat av Kendricks eget traume. Han adresserer også påstanden om at han har en 11 år gammel datter som noe han og teamet hans plantet for å villede og lure Kendrick, og at han ifølge Drake svelget agnet.


Konflikten ser ikke ut til å være over med det første - og flere låter er trolig på vei. 

LES OGSÅ: Drake står overfor rettslige skritt på grunn av Tupac-sangen

ANNONCE