Nyhet

J. COLE OG KENDRICK LAMAR -BEEF: J.Cole tar en 180 og pisser på eget disstrack

Fra scenen kaller rapperen sin nylig utgitte disstrack '7 Minutre Drill' for "goofy" før han dermed hyller Lamar.

Hva i alle dager har skjedd med beefs innad hiphop?

J. Cole sto i rampelyset  i Dorothea Dix Park søndag kveld og uttalte ting som var overraskende for mange. Opptredenen fant sted bare dager etter at Cole disset Kendrick Lamar på sin nye låt "7 Minute Drill." Under konserten tok Cole seg tid til å kommentere låten og forklarte at han (allerede) hadde blandede følelser rundt å ha laget og gitt den ut.

Cole begyntemed å si hvor stolt han i utgangspunktet var over prosjektet som "7 Minute Drill" avslutter: Might Delete Later. "Jeg er så stolt av det prosjektet, bortsett fra en del," sa rapperen. "Det er en del av det som får meg til å føle at, mann, det er det dustete jeg noensinne har gjort i hele mitt liv, ikke sant?"


Cole refererte deretter til Kendrick Lamars "Like That"—låten som startet artistenes nylige feide— hvor Lamar ut av det blå setter Drake og Cole på plass, og plasserer seg selv på tronen av hiphop.

Cole beskriver fra scenen at han følte mye press for å "bite tilbake".

"Jeg var konfliktert fordi, for det første, kjenne jeg mitt hjerte—vet dere?—og, som, jeg vet hvordan jeg føler om mine jevnaldrende, disse to jævlen jeg bare har vært velsignet å til og med stå ved siden av i dette spillet [Drake og Kendrick Lamar], la alene forfølge, forfølge deres storhet, ikke sant? Så, jeg følte meg konfliktert fordi jeg tenkte, faen, jeg vet egentlig ikke hvordan jeg føler. Men verden vil se blod!"


J. Cole fortsatte med å si, "Jeg beveget meg på en måte som jeg føler, åndelig sett, er dårlig." Han sa også at han prøvde å være konkurransedyktig og "vennlig" med "7 Minute Drill," men at den endelige låten "kunne ikke sitte rett med han."

Etter å ha forklart seg selv, stilte Cole et par spørsmål til publikummet i Raleigh, North Carolina: "Hvor mange synes Kendrick Lamar er en av de største jævlene som noen gang har rørt en mikrofon? Dreamville, liker dere Kendrick Lamar, stemmer det ikke?"

Han ga også sitt eget svar: "Det gjør jeg.


 

ANNONCE