Nyhet

Lenny Kravitz innvier årets Champions League-finale

Rundt 90.000 tilskuere vil være til stede for å se finalen.

1. juni er det igjen tid for årets største kamp innen klubbfotball og den enkeltstående sportsbegivenheten som blir sett av flest seere over hele verden. Champions League-finalen spilles på Wembley Stadium i London og lagene som kjemper om tittelen er de spanske gigantene Real Madrid og tyske Borussia Dortmund.

Nå er det klart at den amerikanske rockelegenden Lenny Kravitz skal innvie kampen foran rundt 90.000 tilskuere på arenaen og ytterligere 400 millioner tv-seere. Artisten vil by på flere hits fra låtkatalogen sin, men også spille sanger fra hans kommende album Blue Electric Light for første gang, skriver Billboard.

"Det kommer til å bli en så spennende begivenhet for en finale som betyr så mye for så mange," sa Lenny Kravitz i en pressemelding.


Uefas pre-show har tidligere vært gjenstand for kritikk, blant annet etter at Camilla Cabello opptrådte i Paris 2022 og etter finalen tweetet:

"Når jeg ser tilbake på opptredenen vår, kan jeg ikke tro at folk sang lagets sanger så høyt under opptredenen vår. Teamet mitt og jeg jobbet utrettelig så lenge for å levere den rette stemningen og sette på et flott show."

Dette fikk fansen til å reagere mot artistens uttalelse. Mange påpekte at ingen var der for å se konserten hennes og at Champions League ikke er som Super Bowl hvor pauseshowet er en stor del av planen. Tweeten ble senere tatt ned fra siden.


LES NÅ: Hør nå: Lenny Kravitz er tilbake!

ANNONCE