Nyhet

Dette er grunnen til at vi ikke fikk se Lenny Kravitz i den kritikerroste HBO-serien

GAFFA.no - alt om musikk.

Rockestjernen har sin egen teori.

Lenny Kravtiz er overbevist om at han ikke ble tilbudt en rolle i HBO-serien «Big Little Lies» på grunn av at produsentene synes det var vanskelig å gi en svart skuespiller en «skurkerolle». Det kommer frem i et intervju rockestjernen og skuespilleren, som blant annet har spilt i «Hunger Games»-filmserien de siste årene, gjorde med BBC nylig.

Den kritikerroste HBO-serien, som er basert på Liane Moriartys roman ved samme tittel, har en rekke stjerneskuespillere med i besetningen, inkludert Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Jay-Z og Beyoncé.

Ifølge intervjuet med den britiske rikskringkasteren, som også er gjengitt på nettstedet Music-News.com, kommer det frem at også Lenny Kravitz ble vurdert for en rolle, som siden angivelig gikk til den svenske skuespilleren Alexander Skarsgard.

— Det som kom tilbake til meg var at dersom jeg var den eneste svarte mannen i serien, ønsket de ikke at jeg skulle gjøre det karakteren min skulle gjøre. Så det endte opp med å ikke bli noe av. Regissøren (Jean-Marc Vallee, red.anm) sa: «Jeg vil så gjerne ha deg til dette, men vi får jobbe sammen en annen gang», sier Kravitz til BBC.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Videre i intervjuet understreker Lenny Kravitz, kjent for store hits som Fly Away og Are You Gonna Go My Way, at han ikke bærer nag til produsentene av serien, og sier at han er mer enn lykkelig over at datteren Zoë heller fikk en rolle i serien.


Zoë Kravitz spiller rollen som yogalæreren Bonnie.

LES OGSÅ: Legendarisk metal-trommis er død.

«Big Little Lies» har gått sin seiersgang på HBO det siste året. Miniserien blir fulgt opp med en ny sesong som startet innspillingsrundene sine i mars. Premieren på den andre sesongen, hvor også Meryl Streep blir en del av den allerede stjernespekkede besetningen, er ventet i løpet av 2019.


ANNONCE