Nyhet

Lenny Kravitz kommer til Norge neste år

GAFFA.no - alt om musikk.

Lenny Kravitz har meldt sin ankomst til Norge 28. mai neste år, og det er Oslo Spektrum som blir stedet.

— Ingen er som Lenny Kravitz og det er en ære å få lov til å presentere han i Norge. Dette blir uten tvil et av 2019s absolutte høydepunkter, sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en kommentar.

Mai er en fin tid for Lenny Kravitz å ankomme: Til NTB sa han da han slapp forrige plate, Strut:


— Jeg elsker Norge, særlig om sommeren.

LES OGSÅ: McCartney topper den amerikanske albumlisten.

Kravitz (54) har akkurat sluppet sin ellevte fullengder, kalt Raise Vibration. Ifølge Rolling Stone blander skiven kjærlighetslåter med motstandssanger mot Trump og verdenstilstanden, skarpere politisk enn han har vært før – men hele tiden med hans signaturlydbilde av sjelfull, funky soul og rock'n'roll.


— Da jeg sa Let Love Rule på debutplaten min, måtte jeg leve opp til det selv. Det er samme ideen bak Raise Vibration, sier den særegne artisten i en uttalelse:

— Jeg gjør et bevisst valg om å dra et annet sted som jeg tror vil gi bedre resultater. Jeg føler at vibrasjonene vi nå samlet føler, ikke gjør dette. Vi må strekke oss høyere – vi trenger å være mer omtenksomme, åndelige, kjærlige og åpne. Vi er alle på Planeten Jorden sammen, sier Kravitz, og påpeker at selv «kommuniserer han best gjennom musikk».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Siden debuten i 1989 har Lenny Kravitz ifølge arrangøren solgt 40 millioner album, har et rekordartet antall Grammy-priser i kategorien for beste mannlige rockevokal, og har også prøvd seg som skuespiller. Om det sistnevnte sa han til NTB:


— Film er lagarbeid, og handler ikke om meg, og det setter jeg pris på.


LES OGSÅ: Taylor Swift-stalker ilagt besøksforbud.

Billettsalget til konserten starter 20. september klokken 10:00- via Ticketmaster.

ANNONCE