Nyhet

Ane Brun og Fieh med KORK og Secret Garden Live i marka

Ane Brun og Fieh i samspill med KORK og Secret Garden inntar Oslos vakreste utescene i august.

23. og 24. august arrangeres nemlig Live i marka på vakre Frognerseteren Amfi, midt i Oslomarka. I år er det Ane Brun og Fieh sammen med KORK og Secret Garden som spiller to unike konserter på hovedstadens mest spektakulære utescene.

LES OGSÅ: Avatar: The Last Airbender In Concert til Oslo Spektrum!

Siden oppstarten i 2017 har Live i Marka hver sommer hatt gleden av å samarbeide med Kringkastingsorkesteret og noen av landets største artister, som Bjørn Eidsvåg, DiDerre, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga. Konsertene filmes og sendes på NRK i ettertid, så publikum over hele landet kan nyte disse flotte konsertene fra godstolen.

Fredag 23. august er det Ane Brun og Fieh i samspill med KORK som står på programmet.


«Ane Brun er et navn som har stått på ønskelista vår i mange år, så det er en drøm som går i oppfyllelse! Hun og KORK har spilt sammen tidligere, og dette er noe som bare må oppleves. De fantastiske musikerne i Mjøsfunk-sensasjonen Fieh starter kvelden, som altså avsluttes med en fullengdes konsertopplevelse med Ane Brun og KORK», forteller arrangør Tom Fremstad.

 Lørdag 24. august spiller Secret Garden sin eneste Norgeskonsert denne sommeren i Frognerseteren Amfi.

«Secret Garden gjør sjelden konserter, så lørdagens konserter en mulighet av de sjeldne. Det blir 9 fantastiske musikere på scenen, og vi er svært stolte av å ha sikret oss denne verdenskjente gruppen», fortsetter Fremstad.


For mer informasjon klikk deg inn på www.liveimarka.no

LES OGSÅ: ALBUMANMELDELSE FIEH - Gode ting er III

ANNONCE