Nyhet

Avatar: The Last Airbender In Concert til Oslo Spektrum!

Opplev den populære animasjonsseriens lydspor fremført av et live-orkester, mens Aangs episke reise vises på kinolerret.

Verdensturnén 2024-2025 starter i september og tar turen til 100 byer over hele verden, inkludert Oslo 18. mars 2025.

Avatar: The Last Airbender In Concert er en live orkesterutgave av Avatar-seriens ikoniske lydspor, presentert med en nesten to timer lang spesialgjennomgang av de tre sesongene av den animerte serien vist på en fullskala kinolerret.

Forestillingen baserer seg på originaldialog og lydeffekter og er helt uten forhåndsinnspilt musikk, noe som gir orkesteret mulighet til å fremføre det legendariske lydsporet live, og perfekt synkronisert med filmen. Resultatet er en uimotståelig og storslått konsertopplevelse som gir nytt liv til historien.


Avatar: The Last Airbender blander på mesterlig vis kinesisk kultur med anime- og amerikanske tegneseriestiler, på samme måte som det spesielt utvalgte orkesteret kombinerer østlige og vestlige musikktradisjoner - en symfonisk fusjon som gjenspeiler signatursounden til Avatar-sagaen. Taiko-trommer og erhu flettes sammen med fioliner og klarinetter, mens seriens favorittscener presenteres i kronologisk rekkefølge på lerretet, og gir liv til Aangs befrielsesferd på vakkert vis.

Hjernen bak showets originalmusikk, er den prisbelønte komponisten Jeremy Zuckerman, som har viet sitt hjerte og eksepsjonelle talent til å omarbeide og utvide seriens lydspor spesielt for dette showet.

Gjennom et kreativt samarbeid med Jeff Adams, og under kunstnerisk veiledning fra skaperene Mike DiMartino og Bryan Konietzko, forstørrer denne spektakulære produksjonen både seriens essens, og markerer et banebrytende øyeblikk - den første muligheten for publikum å fordype seg i den fengslende Avatar-verdenen.


ANNONCE