Nyhet

Sex Pistols-medlemmer gjenforenes for å spille albumkonsert - med en spesiell forsanger

Tre medlemmer har hentet inn dyktig assistanse til to støttekonserter på vegne av London-arenaen, som risikerer å bli nedlagt

Nå vender Frank Carter tilbake omtrent så langt tilbake til sine punk-røtter som du kan komme. Han vil gå på scenen sammen med de tre Sex Pistols-medlemmene Paul Cook, Glen Matlock og Steve Jones for å fremføre hele det ikoniske albumet Never Mind The Bollocks fra 1977 på to støttekonserter for det truede Bush Hall-stedet 13. og 14. august.

"Vi kommer og spiller Pistols-sanger fordi de trenger støtten og pengene. Vi trodde det ville være en veldig god måte å forhindre at de stenges," sier Paul Cook, ifølge Uncut, og legger til:

"Det er min lokale arena. Jeg vokste opp i Shepherd's Bush og bor fortsatt i nærheten. Det ville være synd å se det gå, og vi vil gjerne at det skal bli i nærheten. Så alle sammen: kom til konserten!"


Når det gjelder Frank Carter, var han ikke i tvil om svaret da han ble oppringt. "Når Sex Pistols ringer, svarer du. Jeg er veldig spent på å være en del av det," sier han, ifølge Uncut.

LES OGSÅ: RUBRIKK: K-pop-gruppen PRIMROSE retter blikket mot Norden

ANNONCE