Artikkel

10 ganger Sex Pistols-frontmannen utklasset journalister

GAFFA.no – alt om musikk!

Johnny Rotten har aldri vært lett å hanskes med. 

Det er likevel vanskelig å mislike Sex Pistols- og Public Image Ltd.-frontmannen Johnny Rotten nettopp på grunn av hans rappkjeft. Det er ikke få øyeblikk hvor han har benyttet anledningen foran kameraet til å gjøre jobben vanskelig for intervjueren, til vår fornøyelse i dag. 

Men selv om han opptrer som en vrien fyr, er det i flere av klippene nedenfor rimelig å stille spørsmålstegn ved journalistens fremgangsmåte – ikke Rottens. Bare tenk deg hvor mange ganger Rotten og resten av bandet har måttet forholde seg til moralforkynnende typer.


Nyt Loudwires video her: 

 


FØLG GAFFAS NYE SPILLELISTE «OLD MUSIC FRIDAY»:

Denne uken har vi boltret plass til ingen ringere enn Guns N' Roses på topp, simpelthen fordi vi hadde æren av å gjøre et større intervju med Slash i uken som gikk. 

Bak følger en fantastisk Pearl Jam-låt, da Eddie Vedder tross alt slapp ny rocka soloskive nettopp. Bak der igjen følger god gammal britisk pønk med Sex Pistols, siden vi ikke kunne unnlate å skrive om 10 ganger den notoriske frontmannen Johnny Rotten gjorde jobben vanskelig for journalister


Vi har også inkludert låter fra artister som var å finne blant de åtte beste hidden tracks gjennom tidene, eller fra sak om coverlåter du (kanskje) ikke visste var coverlåter. Ikke minst er låten som vi kåret til 80-tallets beste låt med. 

Hør og følg spillelisten her:


ANNONCE