Nyhet

REMIX: Charli XCXs samarbeid med Lorde var ikke hennes egen idé

Hun var sjalu på Lorde, som var en del av inspirasjonen til sangen «Girl, so confusing». Men da Charli XCX sendte den til henne, kom hun tilbake med et frieri

Charli XCX og Lorde ga begge ut sine debutalbum i 2013. Og gjennom 10-tallet ble de to sangerne ofte forvekslet med hverandre. Etter Lordes break-out hit «Royals» følte Charli XCX seg sjalu, sa hun til Rolling Stone i mai.

Og den sjalusien fungerte som en del av inspirasjonen til sangen «Girl, so confusing», som er på albumet Brat, som har skapt en av sommerens store trender, kalt «brat-summer».

"Jeg måtte gå gjennom prosessen med å fortelle henne at denne sangen handlet om henne, og hun sa forsåvidt at hun var ok med det," sa Charli XCX til Billboard i et nytt intervju. "Jeg prøvde å møte henne i nesten et år, og vi fortsatte å ha en rar "greie". Vi planla liksom å møtes, men det skjedde aldri."


"Så dagen før albumet kom ut la jeg en telefonsvarer til henne. Lorde svarte umiddelbart og sa: «Herregud, jeg ante ikke at du følte det slik. Beklager." Og var sånn: "Kanskje jeg skal være med på en versjon av sangen." Jeg spurte ikke. Hun tok den med seg på scenen, sier Charli.

Og på den nye versjonen av «Girl, so confusing» synger Lorde om talemeldingen hun mottok fra Charli XCX


Well, honestly, I was speechless / When I woke up to your voice note / You told me how you’d been feeling / Let’s work it out on the remix.

LES OGSÅ: Lorde åpner opp om nedgang og sopptur i et ærlig brev til fansen

ANNONCE