Nyhet

Adele planlegger en lengre pause fra musikken

Sangerinnen sier i et intervju at hun hater berømmelsen og at hun har sluttet helt å synge hjemme

Adele planlegger å ta en lengre pause fra musikken. Det sier hun til den tyske TV-kanalen ZDF i forkant av sine ti konserter i München.

"Tanken min er ganske tom for øyeblikket," sier hun.

De siste to årene har Adele opptrådt jevnlig i Las Vegas, hvor hun nylig holdt sin 90. konsert. Og 2. august er hun i Tyskland, hvor hun skal synge foran 80 000 mennesker på en spesialbygd arena. I oktober besøker hun Las Vegas enda et besøk før turneen avsluttes 23. november.


Jeg skal ta en lengre pause etter alt dette, og jeg tror jeg kommer til å gjøre andre kreative ting en stund, sier hun til den tyske TV-kanalen, og forteller at hun har sluttet helt å synge hjemme. Og noe av grunnen til pausen ligger i det faktum at Adele ikke liker berømmelsen som følger med karrieren.

«Jeg liker ikke å bli kjent. Jeg elsker at jeg får lage musikk hele tiden, når jeg vil, og at folk hører den og liker den. Det er ganske utenkelig. Men jeg hater å være berømt, sier hun.

Adele har tidligere tatt lange pauser mellom utgivelsene. Hennes siste utgivelse var 2021's 30, som kom seks år etter hennes tredje album, 25.


Selv om hun ønsker å ta en pause, ser det ut til at sangeren gleder seg til konsertene i Tyskland. For noen dager siden delte sangeren et innlegg fra de kommende konsertene i München med ordene: «Det hele er så spennende». Ifølge BBC skal arenaen ha en skjerm med en lengde på 220 meter, noe som gjør den til den største utendørsskjermen noensinne. Også skal arenaen ha en engelsk pub.


VIDEO: Harry Styles og Stevie Nicks leverte Fleetwood Mac-duett i London

 

 

ANNONCE