Nyhet

Artistenes hyllest til Matthew Perry

Flere musikere benyttet anledningen til å hylle Friends-stjernen Matthew Perry fra ulike scener denne helgen. Perry ble funnet død i et boblebad i hjemmet sitt i Los Angeles lørdag.

Det var en sjokkert Adele som hyllet Matthew Perry under konserten hennes i Los Angeles lørdag kveld. Perry var mest kjent for sin rolle som den sarkastiske Chandler Bing i TV-serien Friends, en karakter som betydde mye for sangeren.

"Det er sannsynligvis den beste komiske karakteren gjennom tidene," sa hun fra scenen.

Under forestillingen dedikerte artisten sin store hit "When We Were Young" til den avdøde skuespilleren.


"Det er alltid så sjokkerende, spesielt med noen du ikke kjenner, men som fikk deg til å le og brakte så mye glede til livet ditt," sa Adele.

Hun la også merke til Perrys åpenhet om hennes kamp med alkohol- og narkotikaavhengighet gjennom årene. Perry har tidligere delt sin erfaring, og skrevet i memoarene at han har vært «for det meste edru siden 2001», selv om han har hatt noen tilbakefall siden den gang. Adele hyllet motet hans og sa:

"Han var åpen om sin kamp med avhengighet og forsøkte å holde seg edru. Jeg synes det var utrolig modig."


 

I løpet av helgen har flere artister benyttet anledningen til å hylle Friends-stjernen fra scenen. Det britiske indiebandet The 1975 spilte TV-showets introsang, "I'll Be There For You", for publikum før de gikk på scenen. Den amerikanske artisten Charlie Puth sang også den samme sangen for sitt publikum i Melbourne, Australia.


@ghostfodder The 1975 honored Matthew Perry tonight before their concert
@gracefrost_music @Charlie Puth #matthewperry #friends #charlieputh ♬ original sound - Grace Frost

Matthew Perry ble funnet livløs i boblebadet sitt lørdag og antas å ha druknet. Han var 54 år gammel.


ANNONCE