Nyhet

MELTDOWN: Corey Taylor avlyser turneen med henvisning til mental helse

"Jeg har nådd et sted som er usunt for både meg og familien min"

Tilbake i september slapp den nå 50 år gamle Slipknot-frontmannen Corey Taylor soloalbumet CMF2 – og i år skulle han ha vært på solo-turné i kjølvannet av utgivelsen. Nå har imidlertid Taylor annonsert via sin Instagram-konto at han avlyser hele turneen på grunn av problemer med både hans mentale og fysiske helse.

"I løpet av de siste månedene har min mentale og fysiske helse gått i stykker og jeg nådde et sted som var usunt for både meg og familien min," skriver Taylor og utdyper:

"Jeg vet at denne avgjørelsen vil komme som et sjokk for noen, og være upopulær blant andre - men etter å ha tatt en grundig titt på hvor jeg er og hvor jeg skulle, må jeg gå tilbake og være hjemme med familien min på dette tidspunktet. De av dere som har kjøpt billetter og VIP-pakker til de kommende konsertene vil bli refundert," sa Taylor.


Du kan se hele innlegget hans under artikkelen. Taylor har vært medlem av bandet siden 1997.

I løpet av 2023 mistet Slipknot så mange som to medlemmer. I juni kunngjorde Slipknot at keyboardspiller Craig Jones forlot bandet – og mindre enn et halvt år senere kunngjorde de at trommeslager Jay Weinberg også sluttet i Slipknot.

ANNONCE