Nyhet

SE NÅ: Ny musikkvideo fra PJ Harvey

I kjølvannet av sterk Tiny Desk-session er den kritikerroste låtskriveren nå klar med vakker musikkvideo

LES OGSÅ: Anmeldelse - Hokus pokus med Polly

Det siste året har vært godt for norske fans av den nå 54 år gamle engelske sangeren og låtskriveren PJ Harvey.

Først ble hele bakkatalogen gitt ut på nytt på vinyl - akkompagnert av en rekke LP-er med demoer fra de respektive albumene. I fjor sommer kom det nye studioalbumet I Inside the Old Year Dying - og i oktober ga Harvey to uforglemmelige konserter på Sentrum Scene. 


I sommer kommer hun tilbake for å opptre på Øyafestivalen som en del av en stor turné som strekker seg fra begynnelsen av juni og inn i september og oktober, da Harvey skal turnere i USA for første gang på syv år.

Nå kan du begynne å varme opp til Øyafestivalen (og eventuelt Roskilde!) med en helt ny musikkvideo til en av sangene fra det siste studioalbumet. Videoen, som kan ses nedenfor, ble regissert av den Oscar-nominerte irske regissøren Colm Bairéad. Skuespiller Ruth Wilson er å se i hovedrollen.

"Ruth og jeg ble venner etter å ha jobbet sammen på Clio Barnards film Dark River. Jeg har alltid beundret Ruths arbeid som skuespiller, så jeg har lenge drømt om at vi skal jobbe sammen igjen på en eller annen måte," sier Harvey i en pressemelding, og legger til:


"Da muligheten til å jobbe med Colm Bairéad dukket opp, og jeg visste at han, i likhet med meg, tenkte høyt om Ruth, følte jeg det var riktig å spørre henne om hun ville være med. Jeg synes resultatet har vært vakkert og rørende, takk til Ruths magiske tilstedeværelse og Colms enestående visjon."

 


ANNONCE