Nyhet

PJ Harvey med stor konsert i Norge denne sommeren

Artisten som toppet plakaten til Øyafestivalen i fjor sommer kommer tilbake. Dette blir hennes største innendørskonsert her til lands.

PJ Harvey (bildet) gjester Oslo Spektrum i august. Det melder plateselskapet Universal Music i en pressemelding onsdag morgen.

Konserten går av stabelen 13. august, og billettsalget starter allerede i morgen tidlig - nærmere bestemt klokken 09:00. Her kommer det garantert til å bli kamp om plassene.

Billetter kjøper du som alltid via GAFFA LIVE.


Spilte på Øya i fjor

Den britiske artisten toppet plakaten til Øyafestivalen i Oslo i fjor sommer - og leverte en konsert som av vår anmelder ble omtalt som «en sjelsettende opplevelse».

LES OGSÅ: Slik gikk det da PJ Harvey gjestet Øyafestivalen.


Dersom du gikk glipp av konserten på Øya, er det nok også gledelige nyheter at PJ Harvey fortsatt er ute på turné med albumet The Hope Six Demolition Project, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Hun tar dessuten med seg et 10 mann sterkt band til Oslo Spektrum denne sommeren.

Artikkelen fortsetter under videoen.

PJ Harvey er den eneste artisten som har mottatt den anerkjente Mercury-prisen to ganger. I tillegg til musikk og fantastiske album som Dry (1992), Rid Of Me (1993) og To Bring You My Love (1995), har hun vært involvert i film, poesi og skulpturkunst. I 2015 ga hun ut boka «The Hollow Of The Hand» i samarbeid med fotografen Seamus Murphy.


Denne er også blitt oversatt til norsk av Pedro Carmona Alvarez og Gunnhild Øyehaug.


LES OGSÅ: Ble droppet av Sony på brutalt vis.

ANNONCE