Nyhet

Ryan Gosling skal synge på Oscar-utdelingen i 2024

Arrangøren av Oscar-utdelingen har annonsert at Ryan Gosling skal synge sangen 'I'm Just Ken' fra filmen Barbie med Mark Ronson ved den kommende seremonien.

I år er Ryan Gosling ikke bare nominert til en Oscar for beste mannlige birolle, men skal også fremføre sangen "I'm Just Ken" fra filmen Barbie på gallaen. Sangen er en av fem nominerte i kategorien for beste originallåt, og alle låtene skal nå fremføres live på Oscar-utdelingen 11. mars.
Goslings fremføring av sangen har vært et stort spørsmål siden Oscar-nominasjonene ble sluppet i januar, og han har selv uttrykt tvil om det i tidligere intervjuer. I begynnelsen av februar gjorde produsenten og låtskriveren av sangen, Mark Ronson, et intervju med magasinet Variety, der han annonserte at han veldig gjerne ville fremføre sangen på gallaen, men at han nektet å gjøre det uten Gosling. På det tidspunktet hadde ikke Gosling selv blitt spurt om å opptre.
- Jeg har fortsatt ikke fått spørsmålet. Kanskje det er for stor risiko å la meg gjøre det. Jeg vet ikke hvordan det ville fungere, men jeg er åpen for det, sa skuespilleren til Variety i begynnelsen av måneden."
ANNONCE