Nyhet

Pearl Jam kunngjør første album på fire år – hør første singel her

Tungvekterne fra Seattle har foreløpig to konsertdatoer i kalenderen denne sommeren

Nå er det veldig gode nyheter for fans av de amerikanske grunge-veteranene. Natt til tirsdag norsk tid delte Pearl Jam et innlegg på sine sosiale medier der de annonserer den nært forestående utgivelsen av sitt nye studioalbum – og deler den første smakebiten på albumet.

"Dark Matter" er tittelen på både den første singelen og albumet, som slippes 19. april. Tittelsangen kan høres under artikkelen. Pearl Jam har i skrivende stund tre konserter i kalenderen i kjølvannet av det nye albumet – inkludert to i Europa, hvor Eddie Vedder og kompani kan oppleves i henholdsvis Madrid og Lisboa 11. og 13. juli.

Allerede neste måned er Eddie Vedder – uten resten av bandet – på turné i Europa. Han skal opptre på en stjernespekket støttekonsert for veldedige organisasjonen The Teenage Cancer Trust i London 24. mars.


I tillegg til Eddie Vedder kan de heldige fremmøtte se frem til å oppleve blant andre Robert Plant, Pete Townshend, Paul Weller og ikke minst The Who-forsanger Roger Daltrey, som har vært ambassadør for The Teenage Cancer Trust i mer enn tjue år og kuraterer dem årlig tilbakevendende veldedighetskonserter.

ANNONCE