Nyhet

Kjedelige nyheter for alle Pearl Jam-fans

GAFFA.no - alt om musikk.

Den kommende turnéen har satt kjepper i hjulene for bandet.

I fjor annonserte Eddie Vedder & co at ville innta kontinentet i midten av juni i år, først på Ziggo Dome i Amsterdam, og så i en rekke europeiske land. Turnéen skal avsluttes på den portugisiske festivalen NOS Alive 14. juli.

Pearl Jam har ikke annonsert noen dato i Norge, eller i noen av de andre landene i Norden, men nordiske fans har i det minste kunnet glede seg over nyhetene om et nytt album.


LES OGSÅ: TONO anmelder Tidal.

Nylig slapp nemlig Seattle-baserte bandet singelen Can't Deny Me, som ga fansen en smakeprøve på deres ellevte album. Nå er det dog klart at fansen må vente for å få høre hele platen. Det skriver NME

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bassist Jeff Ament sier at bandet ikke har hatt tid til å være i studio ettersom planleggingen av den kommende turnéen har tatt mye tid, ifølge nettstedet.


— Vi trenger minst seks til åtte uker der vi spiller inn alle idéene vi har, sier han under en episode med «Kyle Meredith With».


Men det er ikke bare den kommende turnéen som har tatt for mye tid. Bandet kommer også til å slippe albumet på vinyl, noe som tar et par månader å gjøre. Ament sier at albumet sannsynligvis kommer til å slippes i 2019.

LES OGSÅ: Derfor har Kygo fått sin første tatovering.

Vokalist Vedder var innom Danmark i fjor som soloartist da han gjestet Heartland Festival. Konserten der ble tildelt hele seks stjerner av GAFFA Danmarks anmelder, med blant annet følgende beskrivelse: «Med begge beina på jorda når han de høyere luftlag, og de seks stjernene er jo forbeholdt de nærmest overjordiske stunder, men Vedders konsert på Heartland lørdag aften er noe annet og mer. Den er dypt menneskelig».


ANNONCE