Nyhet

Drake annonserer nytt album

Rapstjernen og skuespilleren har slått seg sammen med et av de største navnene på R'n'B-scenen

Den kanadiske rapperen Drake slipper et nytt album i samarbeid med R'n'B-hitmakeren PartyNextDoor. Drake delte nyheten om det felles albumet under konserten sin i Toronto fredag.

"På vegne av Party og jeg: Vi har jobbet med noe for dere," sa Drake fra scenen og la til: "Så få sommeren overstått, gjør det dere må gjøre. Jeg vet at alle dere jenter er der ute. Når det begynner å bli litt kjølig, venter et PartyNextDoor og Drake-album på deg».

Samarbeidet mellom de to artistene er langt fra tilfeldig. PartyNextDoor er tilknyttet Drakes eget plateselskap OVO, og de har også samarbeidet om flere spor tidligere, inkludert hits som «Loyal» og «Members Only».


Drake hyllet også Partynextdoor under Toronto-konserten, og kronet ham til kongen av R'n'B. Dette er imidlertid første gang de to har samarbeidet om et felles album.

I tillegg til samarbeidet med Drake har PartyNextDoor også skrevet sanger for musikere som Rihanna og Kanye West, og samtidig klart å skape seg et stort navn med sine fire selvtitulerte album – det siste fra april 2024 med tittelen PartyNextDoor 4.

LES OGSÅ: Kanye West og Ty Dolla $ign slipper nytt album

ANNONCE