Nyhet

STORM (15) sprenger grenser med ny singel “Die Young” og lader opp til spille en av Europas største festivaler i sommer!

Du finner den nye låten nederst i nyhetssaken.

Den 15 år gamle metalcore-stjernen STORM har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sitt banebrytende talent. Nå er han igjen klar med ny musikk, og låta som har fått tittelen “Die Young” viser STORMs enestående evne til å smelte sammen ulike sjangre på en nyskapende og treffende måte. “Die Young” hadde premiere på selveste Lindmo allerede før påske - en opptreden du kan se her.

 "Dette breakdownet er kanskje det tyngste jeg har gjort hittil, og det passer låta perfekt" deler STORM. Han påpeker at teksten sier: " I will dance, dance, dance till the day that I die" og sier med glimt i øyet "Moshpits er vell en slags dans, ikke sant?"

STORMs musikk har allerede spredd seg rundt i verden. Singelen "House of Cards" tok internett med storm og fikk flere millioner visninger på sosiale medier. Flere virale videoer senere har STORM samlet en stor følgerskare på TikTok, noe som viser hans evne til å nå ut og skape fans og publikum fra hele verden.


STORMs suksess strekker seg utover sosiale medier. Han skapte nylig overskrifter da han ble booket til en av Europas største rock- og metalfestivaler Download festival, hvor han skal spille sammen med navn som Queens of the Stone Age, Fall Out Boy, Sum 41 og Avenged Sevenfold. Dette er heller ikke første gangen den unge stjernen spiller på store scener, og han har tidligere spilt på anerkjente festivaler som Summer Breeze Open Air i Tyskland og Tons of Rock, samt turneert Norge rundt med Eurovision aktuelle Gåte.

SJEKK UT "DIE YOUNG":


ANNONCE