Nyhet

14 år gamle metalcore sensasjon STORM slipper ny låt 'After a Lie' etter enormt festivalslipp!

STORM er igjen klar for å imponere verden med sin nyeste singel "After a Lie," som slippes den 24. november. Den nye låta kommer etter det ble offentligjort at han er booket til den prestisjetunge Download-festivalen i 2024!

Den unge stjernen har allerede gjort seg bemerket, og tatt metal-scenen med storm til tross for sin unge alder. STORM har allerede opptrådt på Norges største festival, Tons of Rock, spilt på tyske Summer Breeze Open Air, turnert Norge sammen med Gåte. Nylig ble han annonsert til Storbritannias største rock- og metal-festival, Download. 

Den kommende singelen, "After a Lie," er en kraftfull låt som handler om det å passe inn. STORM ønsker å få frem viktigheten i å være sann mot seg selv. Om singelen sier han:

 " After a Lie er veldig spesiell for meg fordi den handler om noe jeg har følt mye på, nemlig det å late som man er noe man ikke er, bare for å passe inn. Jeg skrev låta for et år siden, og jeg håper og tror at temaet er noe folk kan relatere til.”  


Låta representerer også en ny retning musikalsk, med en mer melodiøs tilnærming enn tidligere hvor STORM eksperimenterer med å blande sjangre som trap, metalcore og rock. STORM sier: "'After a Lie' er litt roligere enn mine andre låter, og jeg fokuserer mer på melodier enn skriking, fordi det er en retning jeg ønsker å utforske mer. Jeg elsker hvordan låta blander ulike sjangre, og jeg tror en del av magien i 'After a Lie' ligger i overgangene fra trap-vers til metalcore-refrenger, og deretter over til den orkestrale avslutningen."

STORM har utvilsomt hatt en bemerkelsesverdig start på karrieren, og hans unike stil har allerede resonert med flere millioner mennesker på TikTok. Med legendariske festivaler og ny musikk i horisonten, kan vi trygt si at dette bare er begynnelsen for denne unge stjernen.

Sjekk ut "After a Lie" her: 

ANNONCE