Nyhet

LYTT: Mac DeMarco slipper ny singel med Ryan Paris

"Jeg begynte å synge fine melodier på min italienske spaghetti-engelsk, så bidro Mac med engelsken sin og vi brukte noen av mine innspill og noen av hans."

Den kanadiske indiemusikeren Mac DeMarco har slått seg sammen med den italienske sangeren Ryan Paris på en ny singel.

De aller fleste kjenner nok igjen Paris fra hitsingelen La Dolce Vita, som ble en global suksess tidlig på 80-tallet. Ifølge NME har DeMarco lenge vært en fan av Paris, og i dokumentaren Pepperoni Playboy fra 2014 blir han sett på å danse til sangen og snakke om Paris som en stor inspirasjon.

Etter hvert nådde videoen Ryan Paris selv, som deretter inviterte DeMarco til å gjøre en remiks av 80-tallshiten, som Mac skal ha svart at han var «veldig interessert i et samarbeid».


Nå slipper de begge singelen Simply Paradise med tilhørende musikkvideo. Se den nedenfor:

I et intervju med Pitchfork sier DeMarco at han og Paris ble kjent for omtrent fem år siden og nylig møttes i Italia for å skrive.

– I september 2023 inviterte Ryan meg til hjemmet sitt ved stranden i Roma. Denne sangen og videoen er resultatet av tre netter jeg tilbrakte der med ham. Han er en inspirasjon for meg, en fantastisk person og kunstner.


Ryan Paris fyller ut:

– Jeg drømte om å skrive denne sangen slik John Lennon og Paul McCartney gjorde på 60-tallet. Jeg begynte å synge fine melodier på min italienske spaghetti-engelsk, så bidro Mac med engelsken sin og vi brukte noen av mine innspill og noen av hans.

 


ANNONCE