Nyhet

Horten-festivalen Værfast med goddis på plakaten

Trenger du ly fra drittvær og kulde? 25. November kan du ta turen til Horten og få med deg hot rockemusikk som varmer både kropp og sinn - i et av landsdelens kuleste konsertlokaler.

Værfast er et arrangement som foregår i slutten av November i Artilleriverkstedet. Her kan du oppleve mer eller mindre kjente artister som ikke nødvendigvis ellers hadde dukket opp i Horten, som gjerne varierer innad et spekter av sjangerne rock, punk og indie.

Artelleriverkstedet er et konsertlokale/kulturhus etablert innenfor de fire veggene til et gammelt industrielt fabrikklokale med høy takhøyde og værbitte murvegger. Dette skaper en post-punkete 70/80-talls vibbe av et type lokale hvor man kunne sett band som Sex Pistols eller Joy Division i deres tidligere dager. 


Arrangør forteller at "25. November kommer det til å bli storm og dårlig vær i Horten, dette gjør at man blir nødt til å holde seg inne i Artilleriverkstedet hele kvelden. Du kommer til å bli Værfast fra kl 19:00 og bandene spiller back to back på to scener fra første snøfall."

Death By Unga Bunga, WIZRDTape Trash, Shevils, Kambodsja og Dobbeltgjenger er alle live-acts som legger til rette for en kveld full av bråkete gitarer, rock and roll fiskeboll, og (ansvarlig) pilsing.

illustrasjon: Nordrum Grafikk
illustrasjon: Nordrum Grafikk


ANNONCE