Nyhet

Ghost jobber med et nytt prosjekt - "Vil bli en film med konsertelementer"

Ghost avsluttet nylig en USA-turné med to datoer på The Kia Forum i Los Angeles. I tillegg til en hypet versjon av bandets allerede ekstravagante sceneshow, var det også mobilforbud i løpet av en av kveldene.

I et intervju med Metal Hammer sier frontmann Tobias Forge at konsertene var de beste så langt i karrieren, og om hvorfor besøkende ble forbudt å filme med telefonene sine.

– Da jeg begynte å planlegge det, tenkte jeg «herregud, jeg kommer til å besvime fordi det er så mye å gjøre», men så tenkte jeg «nei nei, ikke tenk på det». Jeg har ikke sett et publikum samhandle slik siden jeg spilte i et klubbband. Det var de beste konsertene jeg har gjort med Ghost, for jeg trengte ikke å se de jævla mobiltelefonene, sier Forge til Metal Hammer og fortsetter:

– Vi laget en film og brukte statister fra publikum begge kveldene. Det blir en film med konsertinnslag. Så mye av det som ble opplevd under konsertene vil være en del av prosjektet.


På spørsmål om den kommende filmen vil etterligne Metallicas Through The Never, som bruker konsertopptak sammen med en fiktiv historie, svarer Forge:

– I den forstand at det er en konsert kombinert med noe annet.

Tidligere i år ga Ghost ut EPen Phantomime som består av fem omslag fra andre aktører. Kort tid etter ga de også ut en cover av Shakespeares søsters sang Stay med skuespilleren Patrick Wilson, som en del av lydsporet til filmen Insidious: The Red Door. Hør den her:


ANNONCE