Nyhet

14 år gamle Storm booket til Englands største rock-og metal-festival

Man kan trygt si at STORM har fått en imponerende og bemerkelsesverdig start på karrieren sin

Download-festivalen i England er kjent for å ha booket legendariske band gjennom årene som Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Rammstein og Black Sabbath. Festivalen tiltrekker seg årlig et mangfoldig og dedikert publikum fra hele verden, og med over 110.000 besøkende er det den største rock- og metal-festivalen i Storbritannia.

Onsdag kveld kunngjorde Download den første artistannonseringen for 2024. Blant imponerende navn som Queens of the Stone Age, Fall Out Boy, Sum 41 og Avenged Sevenfold finner vi 14 år gamle Leo Davadi Sundli, kjent under artistnavnet STORM! Kun et fåtall norske band har blitt booket til denne festivalen tidligere, og man kan trygt si at det aldri har vært en yngre norsk artist på den legendariske festivalen. STORM forteller;

Det faktum at jeg faktisk skal spille på Download Festivalen er så utrolig surrealistisk for meg. Jeg har alltid drømt om å bare være på denne festivalen for å se favorittbandene mine, og nå skal jeg selv opptre der. Det er helt utrolig, og jeg er så sykt gira. Vi kommer til å jobbe så hardt i løpet av de neste månedene for å gjøre denne konserten til den beste vi noen gang har gjort! Dette er så stort at jeg har nesten ikke rukket å se for meg at dette kan skje!


Dette blir ikke første gangen STORM står på en stor scene, da han allerede i 2022 spilte på den tyske metalfestivalen Summer Breeze Open Air, og i 2023 på Norges største festivalen Tons of Rock. Hvis ikke det var nok har han akkurat fullført en Norgesturnè med Gåte, etter 2 konserter på årets By:larm festival.

ANNONCE