Nyhet

BEKREFTET: NYTT GHOST-ALBUM PÅ VEI

"Hvis det kommer fra meg, kommer det til å høres ut som Ghost."

I et intervju med Metal Hammer forteller Tobias Forge at han jobber med oppfølgeren til 2022s Impera. Frontmannen sier han har «en haug med låter» klare for Ghosts nye album.

"– Jeg liker å sammenligne det jeg gjør med å være kokk. En kokk med ulike interesser og spesialiteter. Du kan starte med å åpne noen forskjellige restauranter - en italiensk, en gresk, en asiatisk fusjon. Men felles for disse er krydderet og garnityret... den hemmelige sausen," sier Forge og fortsetter:

"– For meg er hvert nytt album en ny restaurant, men jeg trenger ikke sitte med et blankt ark og prøve å finne på noe nytt hver gang fordi den hemmelige sausen er den samme. Hvis det kommer fra meg, vil det høres ut som Ghost."


Forge snakker også om å samarbeide med eksterne samarbeidspartnere, som Klas Åhlund, Salem Al Fakir, Vincent Pontare og Peter Svensson.

"– Felles for dem alle er at de kommer fra en rockebakgrunn. Peter fra The Cardigans er en gammel hardrocker, Klas Ålund er en gammel metalhed. De er vennene mine, og vi forstår hverandre. Jeg vet at når jeg har en idé og jeg har presset den så langt jeg kan, kommer de og sier: «Kanskje vi kan gjøre dette, kanskje vi kan gå denne veien...». Plutselig åpner det tankene mine. Det blir flerdimensjonalt. Jeg tenker bedre når jeg har noen i rommet som jeg stoler på. Det får meg til å skrive bedre, fordi jeg forandrer meg."

 Det er foreløpig ikke kjent akkurat NÅR Ghost slipper ny musikk.


ANNONCE