Nyhet

Kun en måned etter forrige soloalbum – annonserer nytt album

Den amerikanske gitarlegenden lever sitt mest produktive liv om dagen.

Jack White ga nylig ut sitt andre soloalbum på svært kort tid. En knapp måned senere har han gode nyheter å komme med – igjen. 

Amerikaneren annonserer nå at han på turnéen har spilt inn et nytt live-album med den lange tittelen Jack White Live: The Supply Chain Issues Tour. Alle låtene ble spilt inn på hans nåværende turné som fortsetter frem til november. 

Albumet kan forhåndsbestilles fra i dag til 31.oktober, og vil være tilgjengelig i et sett bestående av tre plater – en blå, en svart og en hvit – som hver inneholder en håndfull sanger fra turneens settliste. I tillegg består settet også av en eksklusiv plate med en demoversjon av «A Tip From You To Me» fra siste album Entering Heaven Alive.


Entering Heaven Alive ble anmeldt til fem stjerner i GAFFA. Vår anmelder kalte albumet «et manifest for sårbarhet». Det kan du lese mer om her

Forgjengeren Fear of the Dawn fikk ikke like god mottagelse, da vår anmelder mente platen var en av grunnene til at man alltid skal frykte hva Jack White kan komme til å finne på. Selv om flere av låtene ble hyllet, var «Hi-De-Ho» noe anmelderen foreslo å fjerne «fra jordens overflate umiddelbart». «Og gjør det straffbart å oppbevare digitale kopier av denne lydfilen på lik linje med andre ting som sirkulerer rundt i det mørket nettet», skrev han. Les hele anmeldelsen her

ANNONCE