Nyhet

Robert Plant med gripende hyllest til Low

– Vi har vært sammen en stund, og vi har vært trollbundet Lows musikk like lenge.

Forrige uke ble det kjent at Mimi Parker, trommeslager og sanger i den amerikanske gruppen Low, har gått bort, bare 55 år gammel som følge av kreft.

Fans av bandet samt en rekke kjente artister har vist sin respekt for den avdøde sangeren og trommeslageren på flere måter, og nylig gjorde Led Zeppelin-legenden Robert Plant det samme.

Les også: Lows Mimi Parker er død

Plant er for tiden på turné med bandet sitt Saving Grace i Skottland, og da gruppen besøkte King Theatre i Glasgow søndag, valgte de å spille to coverversjoner av Lows låter «Monkey» og «Everybody's Song» fra The Great Destroyer fra 2005 som en hyllest til Mimi Parker.

Før Robert Plant og kompani startet sin gripende fremføring av de to Low-låtene, fortalte han publikum om hvordan han og bandet lenge har hørt på den amerikanske slowcore-gruppen:

– Vi har vært sammen en stund, og vi har vært trollbundet av den gode duoen Lows musikk like lenge. Dessverre vet vi i kveld at vi dessverre har mistet ett av sine to medlem, så vi dedikerer sangene våre i kveld til Mimi og Alan, sa Plant og fortsatte:

– De har vært en stor inspirasjon for meg i veldig, veldig lang tid.»

ANNONCE