Nyhet

Robyn tolker klassiker av Neneh Cherry – som tildeles en ærespris

GAFFA.no - alt om musikk!

To ikoner møtes i Robyns nye tolkning.

Onsdag kveld mottok Neneh Cherry «Icon Award» på NME Awards, for «hennes konstante bidrag til musikk og enestående individualitet de siste tre tiårene», ifølge en pressemelding.

Passende nok slapp Robyn i går en tolkning av Neneh Cherry-klassikeren «Buffalo Stance». Og denne nye versjonen får også besøk av Mapei og Dev Hynes (Blood Orange).


«Jeg har kjent Robyn i tre tiår, hun er søsteren min, vennen min, familien min, en kreativ inspirasjon. Så å høre Robyn gjøre sin versjon av «Buffalo Stance» er en absolutt ære ... og med Dev Hynes og Mapei er dette som en drøm», sier Neneh Cherry i en pressemelding. 

I 1988 ga Neneh Cherry ut singelen «Buffalo Stance». En eklektisk og generasjonsdefinerende låt om indre byliv og som også gjorde et enormt inntrykk innen kultur og mote. I Sverige nådde den nummer én på singellisten og kom på tredjeplass i Storbritannia og USA. 


Her hjemme i Norge, har låten blitt covret av bloggeren Fotballfrue (nå Caroline Berg Eriksen) og hennes mindre kjente «Girl band» SkyHeels. Den kan høre her:


ANNONCE