Nyhet

Avslører tittelen på The Cures nye album

GAFFA.no - alt om musikk!

Albumet kan komme så tidlig som september, sier The Cure-vokalisten.

Under BandLab NME Awards, som ble holdt i London tidligere denne uken, opptrådte The Cure-vokalisten Robert Smith sammen med Chvrches. Under et intervju benyttet han også anledningen til å avsløre tittelen på The Cures kommende album.

– Jeg har jobbet med to Cure-album. En av dem er klar, dessverre er det den andre som er klar, jeg må legge til sang til fire sanger på den første. Det er ti spor på hvert album. Vi begynner å mikse første april. Jeg vet hva den heter, kan jeg si, den heter «Songs Of A Lost World», sier han til NME.


Smith forteller videre at albumet er nesten komplett og har illustrasjoner og rekkefølgen på låtene klar.

– Det kommer ut... Det går så sakte på grunn av vinyler og slikt, men det kan komme ut så tidlig som... trolig i september. Jeg skulle virkelig ønske det bare kom ut. Jeg orker ikke alle forventningene, sier han og fortsetter:

– Det første albumet er nådeløst «doom and gloom». Det er det «doomeste» vi noen gang har gjort. Den andre er optimistisk.


Det er 13 år siden The Cure ga ut sitt siste album. Siden den gang har de gitt ut live-album, konsertfilmer og blitt innlemmet i Rock And Roll Hall Of Fame. For en måned siden annonserte Smith at bandet skal fremføre sanger fra det nye albumet neste gang de spiller live, ifølge Post-Punk..

Se hele intervjuet fra BandLab NME Awards her: 


ANNONCE