Nyhet

Velkommen til våre nye nettsider

GAFFA Norge går som det synger! Derfor har vi nå lansert et helt nytt webunivers.

Endelig er vi i boks. Etter lang tids flikking, er vi nå klare til å ta i bruk våre nye nettsider med et helt nytt design og nye funksjoner. 

GAFFA er Skandinavias største musikkmagasin med lokale redaksjoner i Danmark, Norge og Sverige. Først etablert i Danmark tilbake i 1983, vokste vi senere til Sverige i 2010 og Norge i 2013. Etter en liten nedetid gjenoppsto GAFFA Norge i september 2021 og har på kort tid gjenetablert seg som en hjørnestein for norsk musikkjournalistikk. 

Nå er vi stolte av å gi vår kulturjournalistikk en ny plattform med GAFFAs splitter nye webunivers, klart for bruk av de 900.000 skandinaverne som månedlig besøker våre nettsider. 

Hos GAFFA Norge – lillebror i gjengen – vil du få servert de siste musikknyhetene, men enda viktigere vil vi heve musikk-kritikkens fane høyt. Kultur-Norge trenger mer anmeldelser som smeller i begge retninger; vi trenger mer brodd og brannfakler for å igangsette samtaler rundt det vi setter så høyt: musikken. 

Samtidig vil vi plukke ut og anbefale det vi mener er den beste nye musikken med vår faste spalte «Ukens GAFFA»-tape, vi vil fortsette å være norske anmeldernes egen vaktbikkje med spalten «Hvem anmelder anmelderen», levere hot takes og lister i hytt og pine og ikke minst gjøre intervjuer med de største artistene. 

Vi gleder oss til fortsettelse. Heng med!

 

FØLG VÅR INSTAGRAM

ANNONCE