Nyhet

Lover nytt album i 2022

GAFFA.no – alt om musikk!

Slipknots syvende album er rett rundt hjørnet. 

Det melder vokalist Corey Taylor på egen Twitter. 

– Store ting er på vei, 22-utgaven: ZvN-oppdateringer, SK-album, hemmelige "homecoming"-planer et cetera. Stay tuned!, skriver Taylor og siterer så den tidligere presidenten Franklin D. Roosevelt med linjen «Hold on to your butts». 


Med andre ord: Hold dere fast! 


ZvN er en forkortelse for Corey Taylors kommende horrorfilm Zombie vs. Ninja

Tilbake i desember uttalte Corey Taylor til HarDrive Radio at det kommende Slipknot-albumet var 90 prosent ferdig, og at han var svært begeistret for det. 

– Det er virkelig dritbra. Jeg er helt stoked. Jeg liker det faktisk bedre enn We Are Not Your Kind (Slipknots siste album fra 2019, red.), og jeg elsket We Are Not Your Kind


Tilbake i november slapp Slipknot «The Chapeltown Rag», førstesingelen fra det kommende album. Da den ble sluppet uttalte han følgende til knotfest.com:

– Den er frenetisk. Men tekstmessig stammer den fra et ønske om å snakke om de forskjellige manipulasjonene som kan skje når sosiale medier møter seg selv (...) De forskjellige måtene disse manipulasjonene prøver å trekke oss i forskjellige retninger. Vi blir alle avhengige av det, og det er veldig, veldig farlig, sa Taylor.

ANNONCE