Nyhet

Se traileren til den nye Sex Pistols-serien – kraftig kritisert av Johnny Rotten

GAFFA.no – alt om musikk!

Den kommende TV-serien Pistol, basert på Steve Jones' selvbiografi Lonely Boy, handler om karrieren til Sex Pistols på slutten av 1970-tallet, skriver Music Feeds.

Regissør bak serien er Danny Boyle, tidligere kjent for blant annet Trainspotting, Slumdog Millionaire, The Beach, 127 Hours og 28 Days Later. I serien er det Anson Boon som spiller John Lydon (Johnny Rotten), mens Toby Wallace spiller Steve Jones, Jacob Slater spiller Paul Cook og Christian Lee spiller Sex Pistols originale bassist Glen Matlock. Maisie Williams, Dylan Llewellyn og Zachary Goldman er også å se i filmen. 

Sex Pistols berømte vokalist har tidligere vist stor misnøye med produksjonen og at han selv ikke fikk være med.  


– Den mest respektløse dritten jeg noen gang har måttet gjennomgå. Jeg mener, det gikk så langt at de hyret en skuespiller til å spille meg, men hva jobber skuespilleren med? Absolutt ikke min type, sa han i et intervju med The Times, fra april 2021.

Han tok det senere til retten for å nekte serien rettighetene til bandets musikk, men ble i stedet saksøkt av tidligere bandmedlemmer Paul Cook og Steve Jones. De vant flertallsstemmer mot Lydon i retten og TV-serien fikk etter hvert rettighetene, ifølge The Guardian.

Se traileren til TV-serien her:

ANNONCE