Nyhet

First Aid Kit i samarbeid med indie-ikon

GAFFA.no - alt om musikk!

– Gåsehudvakkert fra start til slutt, sier produsenten.

Den svenske folkpopduoen First Aid Kit har tusenvis av turnémil bak seg der søstrene Johanna Söderberg og Klara Söderberg stadig snekrer nye låter å komponere sine sammenvevde stemmer med. Nå avslører produsent Daniel Bengtson, som driver Studio Rymden, at duoen er i studio sammen med M. Ward.

Matthew Stephen Ward, det fulle navnet til den amerikanske singer-songwriteren, debuterte i 2000 med albumet Duet For Guitars #2. Siden den gang har han gitt ut ti soloalbum til, de to siste er Migration Stories og Think Of Spring som begge ble utgitt i 2020. Han er sterkt knyttet til musikkscenen i Portland, Oregon, men har nå oppsøkt Sverige for et samarbeid med søstrene Söderberg .


– Stjernene sto på rekke og vi klarte å få til et møte i Rymden, i forbindelse med M. Wards turnéstopp på Fasching i Stockholm, hvor jeg fikk æren av å dokumentere et utrolig hyggelig møte mellom søstrene Söderberg og Ward. Gåsehudvakkert fra start til slutt. Lengter til folk hører, sier produsent Daniel Bengtson i en kommentar til GAFFA.

ANNONCE