Nyhet

First Aid Kit bekrefter festivalbesøk i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Den albumaktuelle søsterduoen kommer til Slottsfjell denne sommeren.

Så sent som i forrige uke slapp First Aid Kit sitt fjerde studioalbum Ruins. GAFFAs anmelder Per Henrik Arnesen mente at søstrene Klara og Johanna Söderberg på denne utgivelsen hadde «lagt bak seg de søteste tenåringsharmoniene» og nå lager musikk om livets utfordringer - på godt og vondt.

Arnesen kvitterte med fire stjerner i sin anmeldelse.


LES OGSÅ: Lars Vaular avlyser planlagt Spektrum-debut.

First Aid Kit har tidligere annonsert konsert i Oslos konsertstorstue Spektrum tirsdag 13. mars. I dag er det også klart at duoen skal på nytt norgesbesøk allerede til sommeren. Under Slottsfjell i Tønsberg i midten av juli skal svenskene nemlig opptre på den årlige midnattskonserten OBOS-konserten.

— Dette er første gang OBOS-konserten er med et utenlandsk navn, og vi gleder oss mer enn noensinne til å forene Slottsfjellere og OBOS-medlemmer på toppen av fjellet med våre favorittsøstre, sier Sarah Winona Sortland i Slottsfjell til GAFFA.no.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Konserten til First Aid Kit på Slottsfjell går av stabelen torsdag 19. juli - på festivalens åpningsdag.


LES OGSÅ: — Spellemann er på villspor.

Årets utgave av Slottsfjell kan ellers by på navn som Alan Walker, Sondre Justad, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka, Arif & Unge Ferrari, Lauv, Hkeem, Fieh, Milky Chance og Kjartan Lauritzen i dagene 19. til 21. juli.

ANNONCE