Nyhet

VIDEO: Se musikkvideoen til Radioheads nyutgitte «Follow Me Around»

GAFFA.no - alt om musikk!

Sangen er fra Radioheads kommende utgivelse Kid A Mnesia. 

Radiohead har nettopp delt en ny musikkvideo til deres nyutgitte sang «Follow Me Around». Sangen er fra deres kommende jubileumsutgivelse Kid A Mnesia, som inneholder til sammen tre album.

Utgivelsen av det tredobbelte jubileumsalbumet Kid A Mnesia skal markere det 20. og 21. året for deres fjerde og femte album Kid A og Amnesiac fra henholdsvis 2000 og 2001. Det tredje albumet i denne pakken er uutgitte opptak og låter fra bandets innspillingssessions tilbake i 1999 og 2000.


Jubileumspakken er satt til å utkomme fredag 5. november.

«Follow Me Around»

Den nylig utgitte låten er sang nummer to som Radiohead har offentliggjort fra fredagens plate. Den allerede utgitte sangen heter «If You Say the Word».


Likevel er faktisk «Follow Me Around» å finne i Radiohead-dokumentaren Meeting People is Easy fra 1998, og i 2017 spilte Thom Yorke og Johnny Greenwood fra bandet sangen ved et veldedighetsshow i Italia. Det opplyser Pitchfork. Så helt ny er altså ikke sangen for hardcorefansen. 

Videoen til «Follow Me Around» er regissert av Us, en regissørduo bestående av Christopher Barrett og Luke Taylor. I videoen følger vi skuespilleren Guy Pearce mens han angster over å bli fulgt av et kamera.

Du kan se hele videoen nederst i artikkelen. 


Tracklisten for Kid A Mnesia:
01. Like Spinning Plates ('Why Us?' Version)
02. Untitled V1
03. Fog (Again Again Version)
04. If You Say The Word
05. Follow Me Around
06. Pulk/Pull (True Love Waits Version)
07. Untitled V2
08. The Morning Bell (In The Dark Version)
09. Pyramid Strings
10. Alt. Fast Track
11. Untitled V3
12. How To Disappear Into Strings

Se den nye musikkvideoen og lytt til Radioheads nygamle singel her:

 


ANNONCE