Nyhet

Ulver med unikt bestillingsverk på ny norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Konserten vil finne sted på Red Bull Music Festival Oslo i oktober.

I august kom nyheten om at den globale festivalserien Red Bull Music Festival kommer til Norge for første gang. Det skjer 11. til 13. oktober, og Oslo blir den eneste nordiske byen i serien, som har flere stopp rundt omkring i verden.

Festivalen vil foregå over tre dager, hvor 50 artister vil opptre på 12 ulike arrangementer. Programmet inneholder blant annet jubileumsfeiringer, improvisasjonskvelder, pop-opp-konserter og livepremierer.

I dag er det klart at det norske bandet Ulver (bildet) skal fremføre et unikt bestillingsverk under konsertserien «Drone Activity» under festivalen.

LES OGSÅ: Festival legges ned – til tross for publikumsrekord i år.

De skandinaviske eksperimentelle artistene Accrēscere, Damien Dubrovnik og The Empire Line er også del av programmet denne kvelden.

«Vil gå løs på alle sansene»

Konsertopplevelsen vil finne sted i Skur 13 på Tjuvholmen og tar som mål å hylle og presentere «verdens mest intense musikk», og dykke ned i krysningen mellom metal, drone og eksperimentell støy.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ulver jobber i skrivende stund med nye lydbilder og et nytt live-oppsett basert på ethoset «Drone Activity».

p>

LES OGSÅ: NRK vil stoppe Finn Bjelkes nye radioprogram.

«Publikum bør stålsette seg for en intens opplevelse som vil gå løs på alle sansene», skriver arrangørene i en pressemelding.

Red Bull Music Festival Oslo arrangeres 11. til 13. oktober 2018.

ANNONCE